D-Resort Göcek^de Evrencan Gündüz ile müziğin her notası

Göcek koyunun karşı konulmaz turkuaz denizini ve panoramasını gözler önüne seren manzarasını bir araya getiren D-Resort Göcek, bu yaz misafirlerini birbirinden farklı sanat etkinlikleri ve unutulmaz bir konser deneyimine davet ediyor.  D-Resort Göcek, D-Green sahnesinde sanatçı Evrencan Gündüz’ü ağırlıyor.

D-Resort Göcek’in yeşil ve turkuazın buluşma noktası D-Green, Ege Deniz’inin harika manzarası ve yemyeşil çim alanıyla Göcek’te gerçekleştirilen etkinliklerin popüler adresleri arasında yer alıyor. D-Green, doğal atmosferi ve benzersiz ambiyansıyla açık hava sinema etkinliklerinden konserlere tüm sanat ve eğlence etkinliklerini farklı bir boyuta taşıyor. D-Green’in bu yaz misafirlerine sunduğu birbirinden renkli etkinliklerin arasında 19 Temmuz’da gerçekleşecek olan Evrencan Gündüz konseri, müzikseverler için unutulmaz bir deneyim vadediyor. 

Müziğin her notası bu sahnede

Alternatif müzik sahnesinin genç ve başarılı ismi Evrencan Gündüz, D-Green sahnesinde albümlerinden en çok sevilen, hit parçaları hayranları için seslendirecek. Rock’tan caza, halk müziğinden blues’a yaptığı geçişlerle dinleyicilerini büyüleyen sanatçı, sürpriz sahne şovlarıyla da tüm misafirlere eşsiz bir konser deneyimi yaşatacak.