BonVeno’da kahveden sandviçe, tosttan börek çeşitlerini bulabilirsiniz

Güne erken saatlerde başlıyor ancak kahvaltı yapacak zaman bulamıyor musunuz? İşe gitmeden önce hazırlanmak ya da çocukları okula yetiştirmek için yaşanan koşturmacanın içerisinde günün ilk öğününe vakit ayırmak pek çoğumuz için oldukça zor. Her sabah 07.30’da “Günaydın” diyerek misafirlerini karşılamaya başlayan kapı komşunuz BonVeno mağazaları ise sunduğu birbirinden lezzetli ve pratik çözümleri ile güne keyifle ve enerjik başlamanızı sağlarken, çocuklarınızın beslenme çantası için de en büyük yardımcınız oluyor. Üstelik, çocuğunuzla birlikte yaptığınız alışverişlerde kuru boya da BonVeno’nun hediyesi.

Sabahları BonVeno’dayız!

Yeni nesil mağazacılık anlayışıyla “Alışverişte Yeni Alışkanlık O” dedirten BonVeno mağazalarında neler yok ki… Kahve içmeden kendine gelemeyenlerdenseniz burası tam size göre: Sabahın erken saatlerinde çocuğunuzu okula bırakırken ve işe giderken Cappuccino’dan Americano ve Espresso’ya kahve seçenekleriniz burada sizi bekliyor. Tercihim soğuk bir içecek diyorsanız limonatadan cool lime’a meyve sularından smoothie çeşitlerine dilediğinizi seçebilirsiniz. Hindi jambonlu baget sandviçten mozeralla sandviçe kadar farklı sandviç çeşitleri, sıcacık simit ve poğaça çeşitleri, bagel, kruvasandan üzümlü veya frambuazlı çöreğe çıtır seçenekler de her sabah en leziz halleriyle sizleri BonVeno mağazalarında karşılıyor.

Bir kez tadınca bir daha vazgeçemeyeceğiniz BonVeno’nun pratik lezzetleri ile çocuklarınızın beslenme saatleri için uğraşmanıza da gerek kalmıyor. Hem kendiniz hem de çocuğunuz için lezzetli, pratik ve doyurucu seçenekler için sabahları semtinizdeki BonVeno’ya uğramayı unutmayın!